![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maça damgasını Göçek ve yan hakem vurdu. Hakemler hakkında haftalar önce '' Tezgah kuruldu hayırlı işler'' diye yazmıştım. Bunlar art niyetli olarak atanan önceden doldurulmuş hakemler diyorum ve hepsini Allah'a havale ediyorum. Atakan abi takım zaten kötü oynuyor bunda hepimiz hem fikiriz ama kötü oynuyoruz diye hakkımız olanında verilmemesi abesle iştigalden öteye gitmemektir. Bu maça hakem %100 etki etmiştir. Bu maçı taraflı yönetmiştir. Tabi ki hakem konuşulacak sonuçta bu sıradan bir karşılaşma değil. Bu karşılaşmada Denizli her ne kadar hatalı oynatsa da takımı hakem maçın skorunu belirlemiştir. Tezgah kurulmuştu ve istenilen sonucu verdi. Aziz çıkıp konuştu sezonu bitirdi. Y.D'nin bu saatten sonra yapacağı doğru olan hareket TFF ve MHK başkanlarına Mısır Çarşı'ndan kına ve çarşaf alıp sadece malum bölgelerine değil vucutlarının her yerlerıne o kınayı surmelerıne yardımcı olmaktır. Eğer şerefleri ile maç kazanmayan bir takımı tebrik etmemek , takımım kaybetse bile kucaklayıp sahip çıkmam HOLİGANLIK ise bende holiganım. Bitmesin dertler finkime kadar Beşiktaşlıyız ölene kadar Sende olmasan bu dünyada Sevilecek ne var | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |