tek sorumlu korkak mustafa denizlidir, ilk yarinda fener yari alaninda 1 tane adamimiz yoktu boboya bile defansif görev vermis, besiktas bukadarmi kücüldü ezik dedigimiz takimdan bukadarmi korkar olduk neden herkes hakem hakem tamam allah belasini versin hakemin bu yeni bisey degilki ben 34 yasindayim her sene en cok hakki yenilen takim besiktas bunlara alistik ve bunlari yenerek serefimizle eze eze yika döke oynasaydik hakem durabilirmiydi karsimizda...3-4 lük maci hatirlayin hakem cordobayi atti eziklere penalti verdi 10 kisi kaldik ama maci kazandik eze eze, dünkü kadroya baktigimda bana kimse birdaha denizlinin besiktasli oldugunu falan savunmasin, maci katleden birisi varsa oda denizlidir ayiptir günahtir yaaaa ...hele birde ligtv de mactan sonra takim otobüsünün yaninda kahkalarla güldügünü görünce yemin ediyorum suratina tüküresim geldi ya hadi korktun böyle sacma sapan bir kadroyla ciktin peki hesap soruyorum 2. dakikada 1-0 geri düsdükten sonra 83 dakika besiktasin diger gol silahi holoskoyu neden yaninda oturttun be adam bunun adina ben bilerek yenilmek derim baska bir aciklamasida yoktur varsa birisi bunu bana aciklasin sonra hakemi falan tartisalim....
Konu Cagla tarafından (19-04-2010 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir..
|