Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Dogru soyluyosun ama para yok.Sponsor vasitasiyla 2 yildiz alinacak.Kadroyu revize etmek icin cok para harcamak lazim. |
Abi ben artık yıldız falan istemiyorum. 2 tane yıldıza verecekleri para ile hocanın şimdiden belirleyeceği sisteme uygun teknik becerisi olan savaşan mücadele eden isimler kazandırsınlar bu takıma. Ben teknik becerisi kısıtlı bir kadroda Deco'dan da Quaresma'dan da yeteri kadar faydalanabileceğimizi düşünmüyorum. Sistem oturduktan sonra zaten yıldızlaşan isimler olacaktır. Hatırlayın Pancu diye bir futbolcumuz vardı. Hangimiz gelmeden önce Pancu'yu tanıyordu ? Pancu sistemin geliştirdiği bir yıldız olarak takıma %100 katkı yaptı ve efsaneler arasında yerini aldı. Bu seneden başlanarak sisteme uygun olarak gönderilecek isimler belirlenir ona göre de transferler erken yapılırsa seneye çok farklı bir takım izleriz.
Yönetim seçimden önce maddi konuda sıkıntı yok demişti. Kulübün transfer için ayırdığı bir bütçe zaten olacaktır. Sponsor mu bulurlar yoksa her sene kişisel reklamını en güzel şekilde yapan Mansimov'dan mı faydalanırlar bilemem. Seçim kulisinde para ise para demeyi bilenler o bakımlı ellerini ceplerine sokacak biraz.