![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönül İsterdiki Bobo Bu Tarz Açıklamalar Yapmasın ! Ama Bazı Şeref Yoksunu İnsanlar Yazarlar Yüzünden Açıklama Yapmak Zorunda Kaldı . Biz Beşiktaş Taraftarı Olarak BoBo'yu Biliyoruz . BoBo İyi Golcüdür Değildir Bunu Bu Konuda Tartışmak Bile Yersiz Çünkü burada Savunmamız Gereken Bobo'nun Maç Satacak Kadar Çirkef Onursuz Haysiyetsiz Bir Futbolcu Olmadığıdır . BoBo Beşiktaş'a Yakışan Efendi Sessiz Sadece Futboluna Odaklanan Bir Futbolcumuzdur . Ben Bobo'ya Bu Acıklamaları Yapmak Zorunda Bırakan Şeref Yoksunu Yazarları KINIYORUM ! Doberman Sana KAPAK olsun ! Biz Beşiktaş Taraftarı Akıllı İnsanlarız Sizin Gibi Şeref Yoksunu İnsanların Futbolcularımıza iftira Atarak Taraftarında O Gözle Bakmasını Sağlamaya Calısma Cabanıza Ortak Olmayacağız Neyin Ne olduğu Ve Kimin Ne Olduğunu Biliyoruz . Suskunluğumuz Asaletimizdendi . Artık Sesimiz Çıkacak Sonuna Kadar Ok Yaydan Çıktı Beşiktaşın Hakkını Yedirmeyiz Sizin Gibi İnsanlara Ve Beşiktaş Formasını Terleten Futbolcularımızıda Ezdirmeyiz ! Konu OutKast tarafından (23-04-2010 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |