![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eleştiriye sonuna kadar evet,ama küfür etmek acizliktir ve küfür eden bence küfürü de hak eder..kimse bu forumda küfürü savunmasın..savunanlar sanki kendileri herşeyi doğru mu yapıyorlar..kendin küfür edeceksin başkası sana edince kuduracaksın hadi yaa..Kusura bakma Mehmet'cim..sen bu forumun moderatörü olarak "hakediyorsa edililir" diyerek küfürü savunursan burası mahalle kahvesine döner ve kahveye bile alınmayan adamlar gelir burada küfürü savunur..bizim gibi küfüre karşı olanlar,seviyeyi korumaya çalışanlar da alır şapkasını gider..bak bakalım kimler ne için artık yazmıyor bu forumda.. kusura bakma ben seni sevdiğim için ve sana yakıştıramadığım için senin sözünden alıntı yaptım...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Küfür edilen kişi şimdi kendini dahada iyi hissetti çünkü onları demekki rahatsız etmişim dedi yani başardı.Ayrıca maçtaydım ve inanın bana çok sıkıldım kendi Başkanınıza Kadıköy de veya başka bir yerde edilse ne hissederdiniz?Bence yanlış,yakışıksız ve yersizdi.Bize yakışan şekilde daha espirili,üretken şeyler beklerdim ÇARŞI'DAN ama küfürü tercih edip fazla beyin fırtınası yapmadılar,kolaya kaçtılar çok çirkindi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |