Bir röportojla değerlendircem tabi abi ne demek ya. Bütün geçmişin üstüne yapılan bir röportaj o ve Batuhan ın "kendi kendini" suçladığı bir röportaj. Bunu ben sölemiyorum ya kendisi sölüyor bana niye saldırıyorsun ben onun dediklerinden yola çıkarak demek ki bu işte bir sorun var bunu Batuhan da biliyor. Hatta zaten en büyük hatasının da kampa katılmamak olduğunu belirtmiş bu oyuncunun sorunu ahlaksızlık falan demedim ben profesyonel futbol anlayışı yok Batuhan da. Hemen yükselmek hemen en iyisi olmak istiyor böle bir dünya yok. Genç yaşta bu tarz bir yapı kazanırsanız geleceğinizi de tamamen yok edersiniz. Bana şimdi Serdar özkandır nobredir nihattır falan örnekler vermenize gerek yok. Onlar için de ayrıca uzun uzun eleştiriler yapabilirim ve yapmışımdır da zaten. Burda söz konusu Batuhan ın davranışı bak senden kötüsü de var o zaman sen iyisin dicek halimiz yok. Herkese gereken yapılmalıdır.
Çok merak ediyorum abicim sen o röportajdan ne çıkardın acaba ? Ya bariz bir şekilde sölüyor işte çıkarılcak bişey de yok. Tamam pişman affedilebilirdi belki ama sattılar diye de aman ne yaptınız geleceğimizi kararttınız demem Batuhan durumu için. Mesela ben Erkan Zengin gönderildiğinde denizli ye en çok isyan edenlerden biriydim. Çünkü onun forma için içn mücadele ettiğini biliyordum. Ama Batuhan ın sadece kariyerine güvenip üstüne yattığını düşünüyorum sadece bir röportaj falan da izlediğim yok yanlış anlamışsınız. Ben bu Batuhan ın hataları falan filan meselesi için en temel kaynak o diye onu belirttim. Ben batuhan kötü futbolcudur demedim ayrıca çok çok iyi olabilecek bir oyuncuydu belki ama "kendisinin de kabul ettiği gibi" bir çok konuda hatası olmuştur. Denizli gençleri oynatmıyor belki ama Batuhan la apayrı bir sorun vardı necip rıdvan ismail vs bunlar ilk 11 de olmasa bile hep kadroda oluyorlar Batuhan ilk 18 e dahi alınmadı baya bir süre. Bunun altında yatan asıl nedeni de Teknik ekip ve batuhan dan başkası bilmiyor ama söylenebilecek şey Batuhan asla sütteki ak kaşık değildir. Siz de Denizli ye Yönetim e karşı eleştiride buluncam die bazı şeyleri tamamen tek taraflı görüyorsunuz. Biz de çok sevmiyoruz hocanın yaptıklarını yönetimin tavrını ama Batuhan konusunda yanıldığımı düşünmüyorum zaman geçtikçe göreceğiz. Eskişehirin büyük yıldızı Batuhan olmaktan öteye gidecek mi bakalım. |