![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne oluyor yaa. ertuğrul sağlam beşiktaşın başında 3 seneye yakın kaldı bizi şampiyon yapamadı. bursayı yapı. o zaman bbülent uygunda iyi antrenör geçen sene neredeyse sivası şampiyon yapıyordu onu alalım. sanki ertuğrul sağlam 3 maça çıktı hemen yollandı. sizin mantığınıza göre denizli süper hoca. geldiği sene beşiktaşı çifte şampiyon yaptı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fener girdiği 10 un üzerindeki net pozisyondan birini atsaydı şu anda ertuğrul sağlamdan bahsetmiyor olacaktınız. mustafa denizliyi bende sevmiyorum. hattaa gerçekten denizli geleceğine ertuğrul sağlam kalsaydı daha iyiydi, ama ertuğrul sağlamın oynattığı futboluda unutamam. denizliden bir artısı yoktu. ertuğrul sağlam bursaya başarı getirebilir. ama beşiktaş ona ağır gelidi. beşiktaş ona hala ağır. bekleyelim. bursa 1-2 sene daha bu başarıyı gösterebilecekmi bakalım. Konu ROYAS tarafından (18-05-2010 Saat 07:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
E.Sağlam'ın bizdeyken oynattığı futbolu bende beğenmiyordum, ama gençti daha, sabır gösterilebilirdi, E.Sağlam hatalarından ders alacak biri en azından, Denizli gibi F.Terim gibi biri asla değil!..E.Sağlam keşke başka bir yönetimle gelseydi başımıza, o zaman görebilseydik marifetlerini, yazık ki Demirörenle geldi!.. Hea, bide emin olun Bursa rehavete falan girmez, oyuncularını da kolay kolay bırakmaz, seneyede ligde zirveye oynar, Avrupa'da başarılı olur demek hayalcilik olur ama kaç puan alırlarsa o kadar kardır, sonuçta ilk deneyimleri daha... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Şimdi soruyorum size yıllarca arsenal in başında bulunan Arsen Wenger hiçmi yenilmedide yıllardır takımın başın da. Yenildi tabiyki hemde yakın zamanda Barcelona 4 - Arsenal 1 buna göre Arsenal yönetimi hemen gönderdimi hayır. Şimdi sakın bana burda kimse Wenger ile Ertuğrul'u mu kıyaslıyon diye sormasın tabiyki hayır ama biz yıllarca Beşiktaş'ta oynayan yani içimizden çıkan birine 2 yıl bile sabır göstermiyoruz onun içindirki bizde Wenger ler hasla olmuyo. Hep kendi içimizden çıkan ları kolayca harcıyoz en büyük üzüntüb budur örnek Rasim Kara bence başarılı idi 1 yıl, Rıza Çalımbay başarılı deyıldi 1 yıl, Ertuğrul başarılı idi 1 yıl 6 hafta tabiyki bunlar benim görüşüm önümüze şapkayı koyup düşünmemiz lazım kendi içimizden olanları kolayca harcamamız lazım diyorum elin yabancısına gosterdiğimiz sabrı onlara göstersek belkide bizimde Wenger'imiz olur saygılar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Rasim Kara ve Ertuğrul başarılı, Rıza başarısızdı. 6 senede 5 hoca değiştirdik 1 şampiyonluk var.Bu 6 senede sadece 1 hoca ile devam etsek en az 1 şampiyonluğumuz olurdu.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |