![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Şimdi soruyorum size yıllarca arsenal in başında bulunan Arsen Wenger hiçmi yenilmedide yıllardır takımın başın da. Yenildi tabiyki hemde yakın zamanda Barcelona 4 - Arsenal 1 buna göre Arsenal yönetimi hemen gönderdimi hayır. Şimdi sakın bana burda kimse Wenger ile Ertuğrul'u mu kıyaslıyon diye sormasın tabiyki hayır ama biz yıllarca Beşiktaş'ta oynayan yani içimizden çıkan birine 2 yıl bile sabır göstermiyoruz onun içindirki bizde Wenger ler hasla olmuyo. Hep kendi içimizden çıkan ları kolayca harcıyoz en büyük üzüntüb budur örnek Rasim Kara bence başarılı idi 1 yıl, Rıza Çalımbay başarılı deyıldi 1 yıl, Ertuğrul başarılı idi 1 yıl 6 hafta tabiyki bunlar benim görüşüm önümüze şapkayı koyup düşünmemiz lazım kendi içimizden olanları kolayca harcamamız lazım diyorum elin yabancısına gosterdiğimiz sabrı onlara göstersek belkide bizimde Wenger'imiz olur saygılar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Rasim Kara ve Ertuğrul başarılı, Rıza başarısızdı. 6 senede 5 hoca değiştirdik 1 şampiyonluk var.Bu 6 senede sadece 1 hoca ile devam etsek en az 1 şampiyonluğumuz olurdu.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |