![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertugrul hoca bugunde gelse yine bizi sampiyon yapamaz bizi baska bursayi baska oynatiyor bizi korkak oynatti surekli ayni denizli (hatta denizli dahada abartti) gibi birde bakin bursayi nasil oynatiyor demekki bir fark var yani kafa degismedikce biraz zor yinede tabiki kendisi adina sevinciridici birsey sampiyon olmasi ama bizdede kara leke olarak tarihe gectigi icin hala buruklur var yani Konu TOPRAK tarafından (18-05-2010 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaşlar bu Ertuğrul Sağlam Mustafa Denizli Tigana Bosque Rıza meselesi falan değil. Biz kendimizi teknik direktör değişikliğinin kurtuluşu tek yolu olduğuna o kadar endekslemişiz ki senelerdir aynı muhabbetleri yapıyoruz ya. Yok Lucescu gitti bak şimdi Shaktar la uefayı aldı gördünüz mü bizde kalsaydı hödö hödö, yok Tigana kalsa Denizli den iyiydi gençleri oynatıyodu, yok bosque ispanya nın başına geçti bizde sabretseler vs vs bu muhabbetler sadece Ertuğrul için yapılmadı ki bizim anlayışımız böyle anasını satim teknik direktörden başka hiç bir şey düşünmüyoruz. Değişim ya temelden köklü bir şekilde olur ya da hiç olmamalıdır düşüncesindeyim ben. Biz çalışmayan bir vücuda alıp beyin yerleştirmeye çalışıyoruz bu vücudun kolları çalışmaz bacakları çalışmaz şekilde ne yapmasını bekliyorsunuz. Bırakın bu teknik direktör muhabbetlerini bir takımın futbolcuları yeterli düzeydeyse onun başına içinizden biri de geçse az çok birşeyler oynatır. Ama beşiktaş senelerdir futbola benzer bir şey bile oynamıyor arkadaşlar ya. Bunun nedeni nasıl teknik direktör olabilir Ertuğrul Sağlam Mustafa Denizli iyi hoca kötü hoca muhabbeti yapmıyorum ama Beşiktaş kötü bir takımdır. Ertuğrul sağlam ın İbrahim Toraman dan sağ açık yapmaya çalıştığını bile hatırlıyorum ben arkadaşlar siz Denizli ye laf atıyorsunuz ama Ertuğrul da Beşiktaş daki yoksunluktan acaip acaip yöntemler denemiştir taktiksel düzen içinde. Delgado nun ön liberoda oynadığını hiç mi biriniz hatırlamıyorsunuz ya. Bakın ben bu tercihlerde de Ertuğrul u falan eleştirmiyorum o kadar yetersiz bir kadroyla senelerdir oynamaya çalışıyoruz ki bu hocaların da tercihlerini sorgulamak anlamsız geliyor bana. Bana hiç hoca yönetime baskı yapsın oyuncu aldırsın falan demeyin. Zaten giden gelen hocanın haddi hesabı yok hangi ara futbolcu araştırıp da yönetime bunu önerecekler. Bir tek bu sene Denizli nin bu konuda bir şansı var ki onu iyi değerlendirir umarım. Transfer işini yönetim kanadının daha t.direktör gelmeden halletmesi lazım avrupada bu işler böyle yapılır transfer gözlemcileri olur bunlar bir dolu futbolcuyu izleyip raporlar hazırlar hatta bunlarla anlaşma temellerini bile hazırlar hoca da bunların içinden hemen gerekli bölgelere oyuncuları seçerler. Biz teknik direktöre o kadar büyük bir yük veriyoruz ki takımın kondisyoneri teknik direktör transfer sorumlusu teknik direktör basın sorumlusu teknik direktör takımın motivasyonunu psikolojisini düzelten teknik direktör böyle bir adam yok dünyada arkadaşlar. Biraz kafa yapımızı değiştirelim artık Beşiktaş daki değişim teknik direktör temelli olmaktan çıkmalı artık. Beşiktaş ın futbol düzeni yönetim futbolcu ve teknik heyet olarak düşünülüp böyle eleştiri yapılmalı. Yoksa hiçbiryere varamayacağız bu şekilde ne istikrar sağlanır ne de başarı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Beşiktaş'lı Ertuğrul SAĞLAM. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Adam gibi adam Ertigrul hocayi gönülden tebrik ediyorum ve inaniyorumki ileride avrupada cok büyük bir takimi calistiracak....zaten kayserispordan beri avrupanin takibinde, ama maalesef hala kücük takim hocasi diyen kisiler var bence su kisa sürede kazandigi sampiyonlukla sizlerin cok begendigi mustafa denizliyi gecti, cünkü kendi kurdugu takimla sampiyon oldu ve kurdugu takim mustafa denizlinin aldirdigi 1 oyuncuyla ayni degerde... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben kendi adıma Ertuğrul Sağlam'ı futbolculuğundan bu yana adamlığı ve kişiliği ile çok çok sevmeme rağmen Beşiktaş'taki hocalığını beğenmiyor ve gitmesini istiyordum. Sebebi de bana göre Beşiktaşı çok fazla defansif ve korkak oynattığını bunun da büyük bir takıma yakışmadığını düşünmemdi. Bu yüzden hücum futboluyla özdeşleşmiş Denizli'nin gelmesine sevinmiştim. Ama görüdkki Denizli , zaman zaman Ertuğrul'dan da daha fazla defansif oynattı takımı !!! Bence ortaya şu sonuç çıkıyor ; eldeki kadro kalitesi iki hocayıda defansif futbola zorladı... Hücum yönü yüksek oyuncuların ikinci sınıf olması ve oyunu çift yönlü oynayamamaları bu iki hocanın da istediklerini yapamamalarına neden oldu. Yani her zaman savunduğum tez bir kez daha doğruluğunu ispatladı : Büyük takım büyük futbolcularla olur !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
geçen sene bazı faktörler bizim lehimize işledi ve şampiyon olduk. tıpkı bursanın bu sene olduğu gibi. ben ertuğrul sağlamın beşiktaş başında bu işi beceremediğini gözlerimle gördüm. daha neyi açıklamaya çalışıyorsunuz anlamadım. adam gibi adam demeye devam etmeniz de çok komik. anladık dürüst insan. bastıra bastıra söylemenin anlamı ne. neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. aksini iddia eden olsa anlarım. kimse ertuğrul sağlam kötü bir insan demiyorki. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne yazıkki bizde işler duygusallıkla profesyonellik aynı çizgide ilerliyor bundan dolayı ertuğrul hocanın BEŞİKTAŞ başarılı olması çok zordu. gittiği takım her sene şampiyon olacağım diye bir kaygısı olmayan bir takımdı artı bursa spor şampiyon olduysada biraz da BEŞİKTAŞ ın ve diğer 2 eziğin saçma sapan puan kaybetmesinden kaynaklandı. tamam bursa spor un başarısı küçümsenecek birşey değil ama birazda gerçekleri görmekte fayda var geçen sezon m.denizli bir tek derbi kazandı ama ( gs) takımı şampiyon yaptı sıradan maçlarda bu sezon ki kadar puan kaybetmedi.. ertuğrul hoca ii bir teknik adam olabilir ama BEŞİKTAŞ ın hocası (şuan için) OLAMAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
MD geçen sezon şampiyon olduğumuzda bırakıyorum dediğinde kim yalvardı??? Ayrıca diğer yazan arkadaşlar yusuf ve ernst demiş! Bende birşey ekleyeyim Ertuğrul hoca bıraktığnda namağluptuk... İlk yarı nasıl bitti bir gözden geçirin... Geçen sene nasıl şampiyon olduğumuzu düşünün... Son sözümde MD ye... Ertuğrul hocaya defans oynatıyor deyip, 4-3-3 oynatıcam sözünü verip, tek forvet 8 defansla maçlara çıkma mantığın nedir?
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |