![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmesine çok sevindim. Hayırlı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | simdiye kadar gidenler batuhan, serdar ve erkan zengin hepside genc ( sirada necip var ) ve serdar haric hicbirine sans verilmeden yargisiz infaz yapildi, ama sans verilipte takimin en cok kazananani ve koca sezon 1 gol atan nobre hala takimda ben bunu anlamaiyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Yolun açık olsun Serdar, bugün üzülerek okudumki tesislere bile alınmamışsın .. Tesislere alınmaması gereken sana kaç kere şans verdiki ? Kaç dakika oynadında gönderildin ? Başarılar sana yeni klübünde . Biz sinirden kafayı sıyırmaya devam edicez senden sonrada bu yönetim ve teknik direktör ile ..
__________________ İhtiyatla bekleyenler Tam zamanında ödüllendirilecekler Artık bekleyiş sona geldi Efsane için kulaklarınızı dört açın RAMMSTEIN Ein Weg Ein Ziel Ein Motiv | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |