![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | fink gidince çok ararsın abi o bölgede fink gibi dikine oynayan adam. Büyük maçların hepsinde en etkili oyuncumuz finkti. Takım istikrar sağlarsa çok faydalı oyuncu fink e tabata nobre yusuf gibi muamele göstermeyi bırakın biraz insaf ya bütün sene yırtındı bu adam sahada basmadık yer bırakmadı oynadığı maçlarda. Beşiktaş ın şu yetersiz kadrosunda farklı bir şeyler yapmaya çalışan nadir oyunculardandı fink ernstle iyi bir uyum yakalamasaydı bu sene ilk 5 de bile zor tutunurduk. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Beşiktaş, Bursaspor'un iki yıldızı Volkan Şen ve Ozan İpek'i transfer etmek için düğmeye bastı. Siyah- Beyazlıların iki futbolcuya karşılık Zapotocny'nin bonservisini, Tabata ve bir başka yabancı futbolcuyu da kiralık vermeyi önerdiği, Bursaspor'unsa ayrıca 2 milyon Euro istediği öğrenildi. Kaynak:Ligtv.com.tr
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanlış Transfer Anlayışını Bırakalım Artık . Tabata 2 Sene Önce , Gaziantep'de Mükemmel Oynuyor Diyerek Aldık. Beşiktaş'a Geldi , Hiçbişey yapmadı. Ya bu 2 Futbolcu da öyle Olursa ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transfer Duyum 1 ! Zapo+Fink Bonservisi İle + Tabata Kiralık + 3 Milyon Euro Karşılığında VoLkan ŞEN ve Ozan İPEK Transferi İçin İrtibata Geçildi . Bu Sayede Kontenjanda da Yer Açmış Olacağız . Mustafa Hoca Ozan İPEK Olmasa Bile İlk Tercihi Volkan ŞEN Olduğunu Israrla Söylüyormuş . Transfer Duyum 2 Şu Sıralarda Başkan Ve Adalı Quaresma İle Görüşme Halinde İkna Çalışmaları Başladı . Bu Gece Veya Yarın Gece Artık Transfere Olumlu Yada Olumsuz Bir Şekilde Son Nokta Konulmak İsteniyor . Başka Bir Gelişme oLursa Hemen Sizlerle Paylaşacağım . Konu OutKast tarafından (22-05-2010 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayirlisi olsun diyelim, volkan sen ve ozan ipek kaliteli oyuncular ama istanbula gelipte kaybolan cok futbolcu gördük biz
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (22-05-2010 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Dakika : Bursaspor Başkanı Beşiktaş'ın Teklifine Sıcak Bakıyordu . Ama Ertuğrul Hocanın Net Kararı İşleri Bozdu . Bu Sezon Hiç Bir Oyuncusunu Satmayacağını Kesin Bir Dille Söyledi . Transfere İzin Çıkmadı Şampiyonlar Ligi İçin Kadroyu Korumak İstiyormuş . Mini Yorum : Ertuğrul Hoca Bursaspor Her zaman Şampiyon Olmayacak Şampiyonlar Liginde Finalde Oynamayacak Gruplarda Prestij Maçları Yapacak Bu Oyuncuların Sakatlanır Yada Başka Bir Durum Söz Konusu Olursa Bu Futbolcularına Özellikle Volkan ŞEN'e Ne Diyebilirsin Oyuncu Derse Beni Beşiktaş İstedi Neden Göndermediniz O Zamanda Bu Teklifi Biz Yapmayacağız . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya akil var mantik var volkan ve ozan besiktasa gelmeleri icin hicbir sebep yokki adamlar sampiyonlar ligine direk katildi bizden 3-4 hafta daha sonra acacaklar sezonu eee birde mustafa denizli faktörü var ikisinide 30 yasina gelene kadar yedek kulübesine mahküm edecek, yedekte oturmaktansa ve uefa kupasinda oynamaktansa sampiyonlar liginde ve ilk 11 de oynarlar... mini yorum : bursasporun sampiyonlar liginde sadece prestij maclari oynayacagini nerde biliyorsun daha 3-4 hafta öncesine kadar bursasporun sampiyon olacagina hickimse inanmiyordu , baslarinda mustafa denizli olsaydi prestij maclari oynardi haklisin....devler liginin sifir cekmis tek hocasi mustafa denizliiiiiiiiiiiiiiiii | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'a Gelmesi İçin Bir Futbolcunun Heleki Volkan ŞEN'in Şampiyonlar Ligi Şartı Koyması Gibi Birşeyde söz Konusu Olamaz Bursaspor Bugün Şampiyonlar Liginde PEKi YARIN Bizim Bu Yaptığımız Teklifi Kimse Yapmaz Bir İki Sene sonrada Bedavaya Gider Oyuncu Bursa Avucunu Yalar Ertuğrul Hocanın Volkan ŞEN'in Önünü Açması Gerekiyor Beşiktaşta bir Daha Böyle Cazip Bir Teklifle Kapıyı Çalmaz . Şimdi Volkan Oynasın Şampiyonlar Liginde İlk 11de Peki Yarın ne Olucak ?? Son Cümlem İse Bunlar Benim Fikirlerim Ve Sen Bu Forumdaysan Benim Fikirlerime Saygı Duyacaksınki Bende Senin Fikirlerine Saygı Duyayım Bursasporun Gücü Belli Ben İstemezmiyim Çeyrek Final Oynasınlar Ama Zor Benim Derdim VOlkan Şen Meselesi Bence Böyle Bir Cazip Teklifte Oyuncunun Önünü Açmalıydı Bırakmalıydı Bugün Böyle Yarının Getirisi Götürüsü Ne Olur Kestiremeyiz Konu OutKast tarafından (22-05-2010 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |