Alıntı: ferres´isimli üyeden Alıntı
ya akil var mantik var volkan ve ozan besiktasa gelmeleri icin hicbir sebep yokki adamlar sampiyonlar ligine direk katildi bizden 3-4 hafta daha sonra acacaklar sezonu eee birde mustafa denizli faktörü var ikisinide 30 yasina gelene kadar yedek kulübesine mahküm edecek, yedekte oturmaktansa ve uefa kupasinda oynamaktansa sampiyonlar liginde ve ilk 11 de oynarlar... mini yorum : bursasporun sampiyonlar liginde sadece prestij maclari oynayacagini nerde biliyorsun daha 3-4 hafta öncesine kadar bursasporun sampiyon olacagina hickimse inanmiyordu , baslarinda mustafa denizli olsaydi prestij maclari oynardi haklisin....devler liginin sifir cekmis tek hocasi mustafa denizliiiiiiiiiiiiiiiii | Beşiktaş'a Gelmesi İçin Bir Futbolcunun Heleki Volkan ŞEN'in Şampiyonlar Ligi Şartı Koyması Gibi Birşeyde söz Konusu Olamaz Bursaspor Bugün Şampiyonlar Liginde PEKi YARIN Bizim Bu Yaptığımız Teklifi Kimse Yapmaz Bir İki Sene sonrada Bedavaya Gider Oyuncu Bursa Avucunu Yalar Ertuğrul Hocanın Volkan ŞEN'in Önünü Açması Gerekiyor Beşiktaşta bir Daha Böyle Cazip Bir Teklifle Kapıyı Çalmaz . Şimdi Volkan Oynasın Şampiyonlar Liginde İlk 11de Peki Yarın ne Olucak ??
Son Cümlem İse Bunlar Benim Fikirlerim Ve Sen Bu Forumdaysan Benim Fikirlerime Saygı Duyacaksınki Bende Senin Fikirlerine Saygı Duyayım Bursasporun Gücü Belli Ben İstemezmiyim Çeyrek Final Oynasınlar Ama Zor Benim Derdim VOlkan Şen Meselesi Bence Böyle Bir Cazip Teklifte Oyuncunun Önünü Açmalıydı Bırakmalıydı Bugün Böyle Yarının Getirisi Götürüsü Ne Olur Kestiremeyiz
__________________ |'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
Konu OutKast tarafından (22-05-2010 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir..
|