Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
volkan sen besiktasa gelince sence mustafa denizliyle önümü acilacak yoksa yedek kulübesinemi hapsolacak, hem bence sampiyonlar liginde iyi performans gösterirse önü acilir avrupadan teklif alabilir , seneye besiktasin zaten uefa sansi bile yok ben bunu demek istiyorum yoksa bende volkani besiktasta görmek isterim ama mustafa denizli td oldugu sürece bizden uzak dursun yoksa harcanip gidecek....bu arada senin fikrine saygisizlik yapmadim burasi bir forumsa karsilikli fikir alisverisinde bulunmak normal bence ama ben mustafa denizliye iyi hoca degil dedigim icin yada elestirdigim icin forumdan banlandim bikackere, sebebide küfürmüs benim su forumda küfür icerikli bir yazimi göstersinler hepsine hak vercegim... |
abi mustafa denizli nin son demeçleri doğru çıkarsa diye düşünmek lazım biraz da

ben de çok fazla gençlere sorumluluk yüklemeyi sevmeyen bir hoca olduğunu düşünüyordum ama hem büyük transferlerden kaçınması hem de gençlerle yola devam etcem demesi belki bir değişimin işaretidir diye düşünüyorum. Sonuçta hoca sene sonu hatalarını kabul etti e hatasını kabul ettiğine göre zaten akıllı bir insan olarak bunları düzeltmeye çalışması da gerekiyordu biraz daha bekleyip neler yapacağını görelim bence. Şimdilik ben de gidişatından pek bişe anlamadım ama senin bu çizdiğin kadar da vahim bir durum yok. Hoca kendini gösteren gençleri oynatmayarak neyi ispatlayacak ki hepsi Necip gibi kalitesini ortaya koysun illa ki ilk 11 e girerler. Kendi biletini kescek değil Denizli heralde.