![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ne delgado ne tabata kesinlikle olmaz. hele 1 senedir top oynamayan bi adama hemde sağlamken izlediğimiz eleştirdiğimiz bir adama bel bağlamak ancak bizim yönetimin işidir. en kötü ihtimalle kiralarsın ona göre değerlendirirsin.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | offf offff halen delgadoyla ugrasiyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi Bomba Gibi Dönüyorum Takımı Çoşturucam Diyor Diyecek Sonra Lig Başladığında Kötü Performans gösterdiğinde Bahanesi Hazır 1 Yıldır Top Oynamıyorum Saygı Gösterin EEEE O Zaman Neden Sana Bir Daha İnanalım DELGADO Seni En Çok Destekleyenler Ve Sevenlerden Birtanesiyim Formanı Bile Aldım Ama Sen Oynadığın Futbolla Hayal Kırıklığı Yarattın Hep Bomba gibi Dönücem Dedin Sana İnandık Ama Artık İnancımı Yitirdim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Tabata + Yusuf Şimşek + Tello + Nobre + İbrahim Kaş + Hakan Arıkan + Nihat .. Bir Delgado etmez .. Özledik seni . Kıymetini daha iyi anlaması gerekenler hala anlamadı, o ayrı mevzu ..
__________________ İhtiyatla bekleyenler Tam zamanında ödüllendirilecekler Artık bekleyiş sona geldi Efsane için kulaklarınızı dört açın RAMMSTEIN Ein Weg Ein Ziel Ein Motiv | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zten paso bomba gibi dönüyorsunda bi biz göremiyoruz ne hikmetse..Ki 3 senede öyle büyük işler yaptın ki müzede ne kupaları alacak yer ne de yenmediğimiz rakip kalmamıştı..Senin dönüş sebebinin ne olduğunuda zaten gayet iyi biliyoruz..Tamamen duygusal !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eger bu sene de sampiyonluk kacarsa delgadonun yerine riquelme gibi bir 10 numara alamadıgımız icin kacacak bu adama guvenilmez quaresmayıda alsak, delgado quaresmayı oynatacak bir oyuncu diil git bursadan once riquelmeyi al bak o zaman seyret riquelme-quaremsa dansını
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hala delgadoya güvenenler olduğunu gördükçe şaşırıp kalıyorum...çifte kupa alındığında en büyük katkıyı delgado değil tello yaptı...delgado diyenler hangi maçlar izledi anlamıyorum(bu seneki başarısızlığın nedeni delgadonun yokluğu değil tellonun formsuzluğu) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | delgado'ya bel bağladık gidiyoruz sonumuz hayır olsun şuan kesilmemiş karpuz umarım hazırlık maçlarında iyi bir performans gösterirde ligde takımı iyi yerlere getirir pek umudum yok ama yapıcak bişey yok delgado'yu bekliyceğiz...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kalitene guveniyorum kumasin saglam ama sen bu fizikle kaldigin surece birsey olmaz hele millet senden alexlik bekledigi muddetce hayatta olmaz o yuzden en mantiklisi senin biran evvel gitmen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |