![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #17 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Seba kufuru hakkettimi.Sebayi gec hangi insan evladi kufuru hakkediyor? Ya da Sebayi kufurle yollayanlar simdi niye bukada kotu bir baskanin yaninda? Amacim bu sorulari sormak birilerine? Yoksa Seba tabiiki ilah degil.Ama su kulubu kimseye hic bir soz soyletmeye mahal vermeden 16 sene alni acik,basi dik yonetmis birisi. Simdikiler oylemi?Prestij,sayginlik gibi kavramlari unuttuk neredeyse. Bir futbolcu transfer edilirse hersey gulluk gulistanlik gelmezse cehennem. Bizim taraftarin mantalitesi bu. Bu bana agir geliyor. Bir adamin pesinde 2 ay kosulmasi ve baska birsey dusunulmemeside bana agir geliyor. Boyle yoneticilik,boyle taraftarlik en kolayi.Sen ben bu forumdan 8-10 kiside bukadarini yapariz.Tek fark cebimize degil bankalara borclanmak olur. Hee bunlari yasadiktan sonra Sebayi ,Bilgiliyi gonderenler biz neyaptik demiyorsa bende birsey diyemem. Irfan Abi sen benim demek istedigimi anlamissindir.Hersey acik acik yazilmiyor.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |