Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
Ya abicim öyle bir yazı yazıyorsun ki gözün kapalı kime vurduğun belli olmadan koşmaya benziyor. Bu tarz genellemelerle kişilere saldırmak bence son derece yanlış. Formadır kombinedir falan filan bu tarz örnekleri verebilmek için kimin ne yaptığını bilmen gerekiyor ama sen kendini haklı çıkarabilmek adına belki taraftarın çoğu bile böyle olsa bireylere yönlendiriyorsun laflarını burdaki taraftarların takıma katkı yapıp yapmadığı hakkında ne gibi bir bilgin var ki bunları deme hakkını gördün kendinde. Biz zaten sadece yönetimi suçlamıyoruz başarısızlıkta gelinen noktada başlıkları daha objektif bir bakış açısıyla okursan göreceksin ki önce Serdar Bilgili ve Seba yı gönderen zihniyeti yani taraftarı suçluyoruz, sonra yönetimi suçluyoruz ki geldiğimiz noktada Demirören kadar yapay gündemlerin peşinde mantığını kaybeden taraftarın da payı çok büyük. Şöyle bir özet geçebiliriz biz yönetimi tek suçlu görmüyoruz ama yönetim kendini hiç suçlu görmüyor bizi aptal yerine koymaya çalışıp duruyor asıl mesele bu zaten. Ayrıca bu seneki başarısızlığın temel nedeni transferdeki amatörce hareketlerimizden dolayı kadromuzun yetersiz kalmasıydı bu olay dahilinde suçlular da ilk önce büyük oranda yönetim sonra da t.direktördür. Bizim eleştirdiğimiz noktalar da bunlardır zaten taraftarın maddi desteğinin senin de dediğin gibi yetersiz kaldığı bir klüpte paraların bu derece mantıksız harcanması sence ne kadar doğru ? Ya da bu yönetimin suçu daha doğrusu suçu demeyeyim de beceriksizliği değil de nedir ? Taraftar bu klüpten itibar kazanan para kazanan kesim değil taraftar bu takıma tamamen karşılıksız bir sevgiyle bağlamış kendini ama yönetimdeki veya takımdaki teknik personeller ve oyuncular açısından bakarsak bu işi profesyonelce değerlendirmek zorundayız ki profesyonelce değerlendirme de eleştirileri gerektirir. Kötüye kötü dememenin bu takıma faydası olduğunu düşündüğünü hiç sanmıyorum abicim. Bence sen de en az bizim kadar biliyorsun klübün şu an ne durumda olduğunu. Bunun taraftarın milyonlarca dolar kazandırmasıyla alakası yok o baştaki zihniyetler değişmedikten sonra taraftar o paraları kazandırsa da zaten bir yere varamayacağız. Tabi ki yönetim değişse de taraftarın değişmesi gereken zihniyeti var ki o da apayrı bir mesele. Hala tek hamlelik çözümlerle bir yere varacağımızı sanan taraftar çoğunlukta klüpte örnek vermek gerekirse işte tek yıldız gelirse bu takım şahlanır tek teknik direktör değişirse alemin kralı oluruz vs gibi inançlara sahip taraftar olduğu sürece de düzgün bir yönetim gelse de bizden bişe olmaz. Beşiktaş ın eğer ki başarı istiyorsa önce kafada sonra pratikde büyük değişikliklere ihtiyacı var. Ama diyorsa ki başarı lazım değil biz bize yeteriz o zaman buralarda kafa yormamıza da hiç gerek yok. Eleştirmeyelim yapılan yanlışlara göz yumalım sevgimiz uğruna sevdiğimize bu yapılanları görmezden gelelim bizden huzurlusu mu olur !!!! |
benim kimseye saldırdığım falan yok ben ortaya bir yem attım buna kaç kişi dalacak deyip bekledim kimin ne kadar kulüp için birşey ler yaptığını görmek istiyorsan açarsın bir konu herkes kulübü için ne tür fedakarlıklar yaptığını bakarsın bu kadar basit!!!!!!!!!!!!!!