![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo için Bursa fiyat düşürmeye çalışacaktır aynı zamanda Holosko'ya da talip oldukları haberlerini okuyoruz bu ikili için sadece Holosko için yönetim hocanın kararını beklemeli. Zapo için teklif gelirse az veya çok hemen gönderilmeli. İnönüdeki gol sevinci sonrası artık bu tribunler onun tekrardan kutsal formayı gıyınmesını sınderecegını tahmın etmıyorum. Ayrıca Fink konusunda haksızlık yapıldıgını dusunuyorum. Fink kesınlıkle Beşiktaşa faydalı bir yabancı Fink'e gelene kadar gönderilmesi gereken bir çok isim var | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fink ve Holosko +2 için düşünülebilir bencede... Hilbert-Ferrari-Ernst-Guti(inş.)-Q7-Bobo ilk 11'deki yabancılar, +2 Delgado ve Sivok, diğer +2'de Holo ve Fink bence uygun olabilir...Ama eğer Robinho gibi biri daha gelecekse, Schuester forvette ısrarlı olabilir çünkü, o zaman Holosko veya Fink ikilisinden biri de gidecektir... Tello-Tabata-Zapo banko gibi şu anda... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |