![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ------------------Rüştü------------------ Ekrem--------Sivok-----Ferrari--------İsmail -----------------Toraman----------------- Hilbert------------Necip-----------Quaresma ------------------Delgado------------------ -------------------Gyan------------------- Diyelim Asamoah Gyan'ı aldık ki bizim ligte böyle güçlü, kuvvetli santrafor çok iş yapar.O fiziği ve kuvvetiyle tek forvet oynayabilir.Delgado serbest oynayacak.Bu kadroyada Nihat,Ernst,Bobo açıkta kalıyor.Bu kadronun üzerine Delgado,Toramanı çıkarıp Nihatı koyup çift forvete dönüp, orta sahaya Ernst monte edilebilir veya Gyan'ın yerine Bobo olabilir.Ekrem'in yedeği Cumali,Delgado'nun yedeği Onur veya satılmazsa Tabata olabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onur işte isim çok önemli değil tarz olarak bu tip adamlar getirmemiz lazım ki herhangi bir sorun yaşamayalım.Çünkü şu an önümüzde ki en büyük sorun bu tarz bir adamın kadromuzda olmayışı..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |