![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunların yanına tabata koyardım gutı ve uc tane yerlı bırı stoper bır onlıbero ve forvet olmak uzere kadroya katarım sonra arkamı koltuga yaslardım.....ohhh hayat bana guzel der dubaı tatıle gıderdımm ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
3 tane yerli stoperi napcaz ön libero alcağımıza fink i göndermesek ya :F bu arada schuster in delgado konusundaki yorumları eğer doğruysa tam olarak benim sürekli bahsettiğim şeyleri sölemiş delgado yu istemiyoz diye bizi futboldan anlamaz yapam forumdaşlarıma saygılar ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
baskan uc tane yerlı stoper degılll uc tane yerlı bunlardan bırı stoper bırı lıbero dıger ıse forvet... vurgulamak ıstedeıgımı yanlıs anlamıssın sende haklsın vırgul koymadım araya ama nerde bıleyım senın anlmayacagını ![]() ![]() kusura bkma bır daha anlatım bozuklugu ve ımla kurallarına dıkkat ederımm![]()
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yerli nası bulcaz ayrıca kanka o adamları milyon dolarlara mâl olur 3 tane yerli bizim klüpler işin suyunu çıkardı çünkü | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |