![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | açıkçası ben gutinin gelmesini istiyorum,çok iyi bir top dağıtıcı ve de yetenekli bi yıldız.. hem tecrübesi hem de kariyeriyle gençlerimize de örnek olacağını düşnüyorum..özellikle necipe..takdir edersiniz ki,emre belözoğlu bugün EMRE ise Hagi sayesindedir.. bizim de Hagi gibi gençlerimizi yetiştirecek ve onları geliştirecek yıldzlara ihtiycımız vardır ki guti de bunun için çok doğru bir tercihtir..ama raul konusunda yüzde yüz katılıyoru..raulu çok severim ama gelmesini istemem.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaşlı oyunculara bende karşıyım ama yaşlı oyuncu vardır yaşlı oyuncu vardır... Guti-Raul gibi adamlar kendilerine bakan, hala taş gibi ve oldukça da profesyonel futbolculardır...Brazilyalı Ronaldo'yu mu Raul'u mu istersin deseler tartışmasız Raul derim mesela... Eziklerin transfer politikasına gelince, onlarda baktı yıldız alıyoruz olmuyor, bizde yapamıyorlar, bari gençlere yönelelim dediler...Ama bizde Q7, GUti ve gelcek bir santrafor tutarsa bu ligi açık ara önde bitirir, Avrupada'da adımızdan bayağı bir söz ettiririz bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |