![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de guti yerden iyi kaçırır die nihatı forvete koydum abicim bu arada belirtim ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | -------------------hakan---------------- rıdvan(iyilesince------sivok--------toraman-------ismail hiLbert--------------ernst-----guti---------------q7 -----------------Nihat------------------------------ ------------------------Bobo(Ya da transfer)------- | ||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar çok acele etmeyin 11yazmak için ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #124 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | **********************hakan a.********************* -***************ibrahim t.******sivok***************** ******ekrem****************************ismail***** ** ******************guti*****ernst****************** ** ********hilbert*********nihat************quaresma* **** *******************kanoute************************ * ferrari-bobo-tabata-holosko
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | HAKAN EKREM TORAMAN SİVOK İSMAİL ERNST HİLBERT GUTİ DELGADO Q7 NİHAT | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet abarttım... kekini de kabarttım ama bir düşünsenize... hayal etmesi bile güzel... ---------------------hakan------------------ ekrem-------toraman--------sivok----ismail- ------------------ersnt-------------- quaresma------------guti----------------robinho ------------adebayor---sercan------------------- Yedekler: Rüştü, Ferrari, Deli İbo, Ersan, Necip(Aurello), Nihat, Bobo Trübün : Cenk, Hilbert, Delgado, Nobre, Gidecek Yabancılar: Zapo(Ferrari), Tabata, Holosko, Fink Holosko ve Fink Bursaya, Tabata(delgado) 3 milyona gider, Zapo kiralık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu scarecroww tarafından (04-08-2010 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #127 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --------------------Hakan------------------------- -Ekrem-------Sivok----İ.Toraman------İ.Üzülmez- ---------------F.Ernst----N.Uysal------------------ --------------------Guti Haz.----------------------- Nihat Kahveci----- Da Silva Bobo-------R.Quaresma Şimdilik Kadro Bu 1 Hafta Sonra Hücumdaki Oyuncuları Değiştiricem Yenileriyle. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | --------------------------Hakan--------------------- -----------------------(Cenk/Rüştü)------------------ H.Altıntop--------Ferrari-------Serdar Taşçı----Köybaşı (Rıdvan)---------(Sivok)---------(Ersan)-------- (İbo) ------------------Ernst-----------Necip--------------- ---------------(Nuri Şahin)----(Gökhan İnler)----------- Robi----------------------Guti---------------------Q7 (Nihat)-------------------( xx )-----------------( xx ) ------------------------Adebayor-------------------- ------------------------(Sercan)-------------------- Alınırsa çok iyi, hatta süper olur Yabancılar Konu japsec tarafından (04-08-2010 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | |||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | --------------------Hakan------------------------- -Ekrem-------Ferrari----İ.Toraman------İ.Üzülmez- ---------------F.Ernst----N.Uysal------------------ --------------------Guti Haz.----------------------- Sercan----- Da Silva Bobo-------R.Quaresma
__________________ Bağdat Caddesi Beşiktaşın Kalesi !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |