![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Nobre sence niye gidiyor @macho? Tabi ki yeni bi golcü alınacağından , merak etme senin düşündüklerini bu yönetim başta Serdal bey olmak üzere en baştan düşünüyor ![]() Yıllık 2.5 Milyon Euro alan biri koca bi sezon boyunca tek gol atıyorsa o oyuncunun o takımda kalması Dine bile aykırıdır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Can Erdem oynasın çok daha fazla katkı yapar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Tekrar yazayım. Nobre yedek olarak kalmalıdır diyorum. İyi bir yedektir.Nihatla aynı kefeye koymuyorum. Geçen seneki performansını eleştireceksek Nihatıda eleştirelim o zaman. Ve yinede şunu söylüyorum, bonservisinide bedava versek gitmesi zordur. Çünkü çok ciddi bir para alıyor bizden. Ben gidebileceğini düşünmüyorum..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
Nihat ile Nobre'yi kıyaslaman konusunda ise hakikaten yapma diyorum abicim .. Nihat bu takıma geldiğinde sakatlık belasıyla boğuşuyordu hatırlayın .. Uzun süre topa ayağını sürmemiş, hazırlık kampına katılmamış, palaskasını asıp öyle idmanlara başladı ..Tam kendini buldu derken de sezon bitti.. Bu sezon hazırlık kampını iyi geçirdiğinde eski performansına kavuşacağını hepimiz biliyoruz ki bunun belirtileri de maçlardaki performansından bellidir.. Özetle bu takımda Nobre kal-ma-ma-lı-dır. Eğer yedek bekletecek oyuncu arıyorsak altyapıda Necip'lerimiz var .. Yedek kalacaksa onlar gibileri kalsın .. 2.5 milyon alanlar değil ..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |