![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aman aman bir futbol yoktu ama gözüken iyi bir forvete ihtiyacımızın olduğu sivas ta gördük mehmedi adam yıkılmıyor kaldı ki biz beşiktaşız bize mehmetin en az 5 gömlek üstü bir adam lazım hırslı inatçı top tutabilen son vuruşu etkili biri gerekiyor
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Açık söyleyim pek iyi bulmadım. Özellikle defans bloğu çok kötü. Araya atılan toplarda belliki sıkıntı yaşarız. Acilen önlem alınması lazım. İleri uçta Q7 çizgiye iniyor ama kafasını kaldırdığında kimseyi göremiyor. Sadece Bobo değil, orta saha adamlarının daha çok ceza sahasında kendilerini göstermeleri gerekiyor. En az 2-3 pozisyonda Q7 kimseyi göremediği için kendisi vurmak zorunda kaldı. Bu sıkıntıları atlatırsak mutlaka yediğinden daha fazla atan bir takım haline gelebiliriz..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Skordan ve oyundan çok Guti-Q7 ikilisinin performansı önemliydi benim için, onların performansına da hayran kaldım ben...Oyun ve skorlar zamanla gelir, bu takım çok daha iyi olacaktır, Guti hele bir yüzde yüzüne ulaşsın, Q7 biraz daha takıma alışsın, hücum oyuncularıyla anlaşsın, o zaman çok iyi oyunlar, skorlar gelecek...En önemli mevkiiyi hallettik biz, ortasaha...Müthiş bir üçlü bulduk, Ernst-Necip-Guti üçlüsü Türkiye'nin açık ara en iyisi...İleriye de iyi bir golcü gelirse, o ileri üçlüde ligin açık ara en iyisi olacak...Savunmada bazı sıkıntılar yaşayabiliriz, özellikle de sağ bek konusunda, Erhan şu anda takımın en zayıf halkası durumunda, Ekrem'in ölüsü ondan daha iyi gibi...Tandemde Toraman-Ferrari-Zapo fazla başımızı ağrıtmaz gibime geliyor, alışacaktır onlarda sisteme...Zamanla çok daha iyi olacaktır takım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |