![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bugün saat 17 civarında lig tv stada bağlanıp Bobo ve Zapo'nun kadroya alınmadığını Delgado,Holosko'nun defansta da Ersan-Ferrari ikilisinin oynadığı duyunca sonucun böyle olacağını az çok anlamıştım.. Bu tarz rotasyonlar için henüz çok erken.. Bunu sezonun ilerleyen maçlarında ve daha küçük çapta yapabilirsin ama daha 3 gün önce takır takır oynayan takımın yarısını değiştirmenin hiçbir anlamı yoktu.. Bu takımda kenarda bekleyen her futbolcu sahadakilerin kalitesinde değil.. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.. Delgado, holosko, nobre, tabata dünyanın hiçbir yerinde 800-900 bin euradan fazla alamazlar.. Biz bu adamlara ortalama 2 milyon euro veriyoruz.. Senede havaya giden 8 milyon euro.. Yazık bu paralara.. Nihatu bunların içinde saymıyorum. Evet Nihat da çok kötü oynuyor ama Nihatın bir kariyeri ve klası var.. Bu adamlarda bu da yok.. Bu adamların adam yerin koyan sadece Beşiktaş.. Bu adamlarda ısrar etmenin hele hele hepsini aynı oynatmanın hiçbir anlamı yok.. Bu maçı malesef Schuster vermiştir.. Türkiye ligi kesinlikle hafife alınacak bir lig değildir.. Türkiye liginde Helsinki gibi sadece defans yapmaya çalışan bir takım yok.. Artık tüm takımlar ayağa top yaparak hücum yapmaya çalışıyor ve inanılmaz mücadele ediyor.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |