22-08-2010, 04:03
|
#25 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: FiratVarlikk´isimli üyeden Alıntı
Yaw Bazı ArkadasLarı anLamak mumkun deiL..Tamam..Peki Bu takımın Kadrosu hakan yada cenk farkmaz----ibrahim-zapo-toraman-ekrem-guti-ernst-necip-q7-robinho geLince robinho-bobo oLcakta bu takım sene sonuna kadar kac tane mac yapıcak hepsinde aynı kadroyu koruyabiLcek mi ? Ne biLim inş oLmaz tabide sakatLık oLmıcak mı ? hadi onu gectim hic mi ceza aLan oyuncu oLmıcak? Madem diger oyuncuLar kuLlanıLmıcak neden 18 kisiLik kadro var direk 11 kisi gideLim biz macLara? Bi Durun ALLAH askına ya.. daha Ligin bası.. Niye TeLasLanıyonuz.. Ki Hani Macta ibb ustun faLan oLsa bisi demicem..BEŞİKTAŞ'ın 7-8 tane net pozisyonu var tek sorun forvetLer beceriksizdi bugun oda oLabiLir sansımız yaver gitmedi..ibb topLasan 3 kere geLmis kaLeye 2 si goL oLmus oLabiLir futboL bu 34'te 34 Mu yapıcaz..Bu adam 9 mac yapmıs iLk defa yeniLgisi var Shuster Hocamı biLmem Ne..Adam Tanımaya CaLısıyor Kimden Nerde Ne Zaman YararLanabiLir onu anLamaya caLısıyor..iLerisini dusunuyor bu takım 3 kuLvarda mucadeLe edicek nasipse 3 kuLvarda yaLnız 11 oyuncu iLe iLerLeyemessin.. Butun FutboLcuLardan YararLanmak Zorundasın..Shuster'de mecbur kaLdıgı icin oynatmak deiLde kapasiteLerini gormek icin daha once oynatıyor kim nedir ne değiLdir gormek icin..Her Oyuncudan YararLanmak zorunda BEŞİKTAŞ yoksa niye var onLar? Lig bu hemde daha 2. hafta bunun teLafisi koLay..TeLafisi oLmayan bi macta yapsa bunLarı tamam hakvercem sizede eL insaf yav.. | Bak sabahın 5i şu an ben hiç uyumadım niye biliyomusun zorumdan uyumadım. Umutsuz değilim olmayacağım. Schuster herkesi oynatıyor ve elbette ideal 11 i seçecektir. Ancak bizim bazılarının bu kadar pasif ve basiretsiz oynamalarını sindiremiyorum. Bir yıllık 3.5 milyon avro yani 7 trilyon garanti para alan Nihat'ın böyle oynamaması lazım. burda işi sıkı tutacak olan futbolculardır. |
| |