![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu rakam bu transferler ile satılan münümum rakam oldu bence 18000' i geçmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İyi rakam ise 20000 olurdu.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen katılıyorum emre sana bu rakam gerçekten beşiktaş tarihinin en iyi transfer dönemi bu süreçte bence 20.000 minimum rakam olmalıydı bir okadarda ürün satılmalıydı buna bende dahil yazık bu transferlere ve gelen talebe hiç yakışmadı bize tabi kombine alanları ve orjin ürün alanları ayırıyorum onlara teşekkürler
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Forumda yazan herkez yine tepeden bakmaya devam ediyor olay yıldız meselesi değil buradan defalarca yazdım ama kimse takmıyor açıkçası,mesele İstanbul gibi yaşaması ekonomik anlamda zor olan bir metropolde insanlar hayat gailesi denen mücadelenin peşine düşmüş,evi ve çocukları için alınteri döküp evine biraz daha para götürebilmek için zor şartlarda çalışıp gecesini gündüzüne katarken kimse kusura bakmasın ama böyle bir ortamda değil kombine,forma almak bazı insanlar cafe veya kahvelerde bile BJK yi seyredemez durumda olanlar varken sizler burada kimi suçluyorsunuz?Kendi insanlarınımızı kombine almıyor diye?Lafa gelince HALK'IN TAKIMI BEŞİKTAŞ oluyorda kombine almayınca suçlumu oluyoruz,şimdi siz bizden dahamı BEŞİKTAŞ'LISINIZ?itiraf edeyim senelerce şampiyonluk göremiyeceğimi bile bile kombine aldım ve göremedimde artık benim için evimin masrafları ve çocuklarım ön plandadır,buradan kimse kimsenin kombine almıyor diye suçlamasın herkezin bütçesi ayrıdır saygı duymanız lazım.Ayrıca Bursa,Trabzon'dan bahseden arkadaş bize onların kombine fiyatlarını açıklarsa sevinirim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |