![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçın Yarısını Neredeyse Volkan kapladı. Dakika'ya oynadı hep i.neler.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Balik bastan kokuyor...hepsi Baskanlari gibi sicili bozuk! Bunlari Milli Takima alanlarin da aklina edim! Isvicre Macinda da Emre ayni stata bizi Dünyaya rezil etti, simdi Süperlig de devam ediyor. Türkiye disinda kimse böyle kisilere prim vermez ama Türkiye de birileri koruyor bunlari... ![]() Su yaptiklari Saygisizlik aslinda Eziklerin Taraftar Profilini gösteriyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ![]() Ben tekrar söylüyorum. Avrupada fenevi destekleyeceğime Rum'u Ermeniyi desteklerim daha iyi | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı: isgal kuvvetleri komutani herintonun manevi oglu zeki riza sporel isgal kuvvetlerinin silahlarini cepheden cepheye spor cantalari icinde tasirken,ülkesini vatanini satip düsmandan kazandigi paralarla zengin olurken,birara köpekbahcesinin ambleminine ingiliz imparatorlugu armasini eklemek istemisti,ama baktiki savasi türkler kazaniyor düsmanlar onun cok arzuladigi ingiliz sömürgesini yerine getiremeyecegini anladigi ve popo korkusu yüzünden bu amacindan vazgecmisti.serefsislerin kurdugu hayatkadini evlatlarinin vatanhainlerinin yillar yili yönettigi bu igrenc kulübün taraftarindan sereflice bir hareket tabikide beklenmez.su resmi daha yeni gördüm,inanin kanim kurudu,sinirden ellerim titriyor suanda.allaha havale ediyorum bu igrenc resmi düsünüp cizeni.umarim kangren olur,insaallah bu resmi cizen parmaklarini,hicbir tarafini kullanamaz. volkan mikropuna gelirsek,bu normal,daha igrenc seyler yapti yillarca,bir insan anasina bacisina küfredilmesinden volkan kadar zevk almiyordur bu dünyada bence. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |