![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu kardesim adam gibi konus herseyden once bu bir hos olan seyler yazsan ne olur yazmasan ne olur buda 2 ne olacak bana sacma seyler yazip kendinimi tatmin edeceksin burda sadece actigin konuyla alakasi yok yazdigin hermesaj kendi egolarin icin ha canin cok kufur etmek istiyorsa ac agzini yum gozunu farketmez senin nasil bir kisilik oldugun zaten belli gelip gidip senin sacmaliklarini dinlicek degiliz burda her yenilgiden sonra asiri bir abartin var bunu diyorum ama anlayissiz oldugun zaten belli oldugu icin bunuda anlamazsin ben zaten seninle laf kargasasi yapacak biride degilim merak etme bu forumda 4 bine yakin mesajim var ilk defa birine boyle diyorum asagi yukari hermesajida okurum senin takimin yenildigi hermactan sonraki muhabbetlerin ayni muhabbet benim araba yok bilgisayar burasi arabami cekerim zaten seni cekecek halim yok burda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
tamam ben birdaha sana cevapta yazmayacam,yanliz bana su sorumun cevabini zahmet olmazsa sadece birkereligine vermeni istiyorum.zoruna giden neydi su actigim konuda | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
neyse bukonuyu uzatmaya gerek yok.ben kendi adima sana yanlis birsey yazmissam kalbini kirmissam cok özürdilerim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben bu mesajla alakali degil her maglubiyetten sonra cok sinirli sekilde yazilmis mesajlarin var bende biraz fazla sert yazdim galiba ozur dilerim aslinda uyarmak isterken biraz abarttim galiba sende kusuruma bakma ama su her maglubiyetten sonra yazdigin mesajlara bir bak istersen sadece sende degilsin tabi ama benim yazdigim sana denk geldi malesef sanki futbol forumu ozellikle maglup ayrildigimiz maclardan sonra 2 3 saat kapali olsa daha iyi olacak sanki herkesin sinirleri yatisip yorum yazarsa daha olumlu olabilir bence yorumlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |