![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Schuster'e bir taraftar olarak naçizane sonuna kadar destek veriyorum. Adam geçen sene , hatta şampiyon olduğumuz sene bile üstüte iki pas yapmaktan aciz takıma bir felsefe oturtmaya çalışıyor. Takım çok adamla hücuma çıkıyor , pas yapıyor , panik yapmıyor kısacası top oynuyor , yada oynamaya çalışıyor . Önemli olan da bu ... Porto maçından sonra bakıyorum tv yorumcularına ( Sergen dahil ) , vay efendim bu kadro çıkarmıymış ... Sanki adamın elinde oynatacağı başka futbolcu vardıda oynatmadı !! Vay efendim önce yemeyeckmişsin !!! Sanki bu yorumcular değldi iki senedir büyük takım böyle defansif oynarmıymış diye ahkam kesenler... Bütün Beşiktaşlıların oyuna gelmeden Schuster'in takımımıza oturtmaya çalıştığı sistemi sonuna kadar desteklemesi gerektiğini düşünüyorum . Mutlaka sancılar olacaktır , kolay değil 8 kişiyle defansı düşünen takımdan tüm hatlarıyla hücum oynayan bir takıma dönüşmek ... Ama büyük takımsak eğer bu sistemi benimsemeliyiz , sonunda kazanan Beşiktaş olacaktır. Lütfen basının gazına gelmeyelim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |