![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
En başa dönelim isterseniz bu transfer nasıl oldu?Hatırlarsanız Mehmet Topuz denilen karektersiz adam bir BJK fotomuhabirinin getirdiği BJK forması ile poz verip daha sonra fenerbahçe'ye olaylı bir şekilde gidip BJK-FB-KAYSERİ yi birbirine düşürmüştü bu olaya sinirlenen ve sindiremeyen Yıldırım Demirören karşı hamle olarak Nihat transferini gerçekleştirip homurdanan BJK yönetimini ve taraftarı ve tabiki ezeli rakibini kendince sustumuştu.Demekki olay yani bu transfer bir hırs uğruna,ihtirasla yapıldı üstelik aynı Mehmet Aurelıo ya denildiği gibi sakatlık tehlikesi nüksedebilir raporu verilerek yapıldı yani bile bile lades denildi zaten mantık olarak iyi bir Nihat'ı İspanyollar niye bırakırki?Bir şeylerin düzelmiyeceğini gördülerki bıraktılar zannediyormusunuzki para kazanmak için bıraktılar.Burada aslında en suçsuz forumdakilerin aksine Nihat Kahveci'dir çünkü ne zaman oynasa ben şahsen onda geçmişini arayan fakat bulamayan,mazisinde kaybolup giden zavallı bir Nihat görmekten inanın bana çok üzülüyorum umarım düzelir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun. Bırakın Beşiktaş'lı olmasını, hangi takımın futbolcusu olursa olsun umarım kimse böyle ağır sakatlıklar yaşamaz. Okuduğum yorumları görünce farkettim ki konu Nihat olunca yorumlar biraz sapmış. Eğer hatırlıyorsanız Nihat bize geldiğinde uzun süreli bir sakatlık geçirmiş ve oynamamıştı. Zaten artık o performansını beklemek sadece iyimserlik olur. Çünkü Nihat'ın suyunu çıkarttılar bizede posasını verdiler. Benim şahsi fikrimdir bu. Bu yüzdende kendisinden en ufak bir beklentim yoktur..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Pes diyorum vallahi | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |