![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Jose yanlis yerde oynuyor, Nobreyi Sag bek oynatirmisin? Hayir yani Joseyi Rico ve Matiasin arkasina koy, Josenin arkasina Koray ve Fahriyi koy bak sistem nasil isliyor. --------------------------Runje----------------------- Ali T-----------Ibrahim T--------Gokhan Z---Ibrahim U- -----------------------Koray--Fahri------------------- -------------------------Kleberson-------------------- ---------------Matias---------------Rico-------------- ------------------------Nobre------------------------ Bu takim sampiyon
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben bu kadroyu pek tutmadım rakip kanatlardan atak yaparken rico ve delgado onları kesmekle mi uğraşacak yoksa nobreye gol pası vermeye mi uğraşacak kanatsız olmaz!...ayrıca ben klbersonu burağa değişirim burak geleleli 2 ay oldu katkısı yaklaşık 2,5 senedir bizde olan klebten daha fazla burağın rakibi yoran bi yapısı var bence bu taktikte olmaz....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
klebersona yer açmak için hem delgadoyu hem ricoyu bitirmişler. kanatlar boş yolgeçen hanı gibi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar bir de işi şu yönden düşünün adamın kontratı sezon sonu bitiyor yani bize 3.5 m dolara mal olan bir yıldız bedavaya selbes kalacak yani BJK yönetimi bence akıllı düşünüyor onu sezon ortasında satarlarsa 3.5 m $ daha 'y' b'r yildiz alina b'l'r hem kleberSON un yer' neden doldurulamasin ki zaten oynamasi gerektigi gibi oynamiyor onun yerine fahri ve koray varken jose yi aramayiz bence
__________________ http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20002327 | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |