![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Norton anlamadığım bişey neden ismiyle gurur duyuyoruz da takım olarka gurur duymuyoruz..yani neden satıyoruz..arsenal transfer gündemine giren bir oyuncu boş adam değildir..sonuçta onlar da almayı bilmiyor mudaha iyisini ?? Nihattaki gibi bir durum yaşamayalım diyorum ben..siz istemezmiydiniz nihatı en parlak döneminde biz kullanalım beşiktaş adına ter döksün diye.?? ama ne yaptık sattık gitti..o yüzden böyle isimleir satarak biryere varamayız..yerine alacağınız adam dikiş tutacka mı tutmayacak mı belli bile değil..birde ibo ile milli takımda yanyana oynuyorlar..ben inanıyorum sağlam bir savunmacı ile biz TR deki en iyi savunma hattına sahip takım oluruz... | ||
![]() | #13 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu anda bizim ihtiyamız olan şey para değil başarı bence SATILMAMALI
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Allah aşkına Gökhan zan'ın arsenal'de oynayacağını gerçekten inanıyormusunuz , bu adamı fazla şişirmeyin Beşiktaş'a zarar veriyorsunuz , bu gibi habarlerden sonra kendine aşırı güveniyor ondan sonra başımıza gelenler malum , ben inanmıyorum ama , hiç merak etmeyin arsenal gerçekten istiyorsa alır...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iyi para verillerse neden olmasın | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyide salak tigana sen niye öneriyon git sen bul bunun gibi bi futbolcu
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşalar gökhan genç ve çok kaliteli bir defans oyuncusu hava ve yerde cok etkili bide türk onun degerinde anca yabancı oyuncu alabilirsiniz öyle kaliteli türk defansı çok yönlü YOK YOK YOK carewi 8 milyona sattık biraz daha beklesek faydalansak daha fazlaya satardık sattık ve yerine adam bulamadık onun özelliklerinde şimdi zanı satcaz aynı durumu ondada yaşıcazSATILMASINA KARŞIYIM..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Satmayin!!!!
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |