07-10-2006, 19:31
|
#3 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
tigana haklı transfer lazım tek yanlışı bobo nun yerine kalite bir adam getirmeliydi. |
tek yanlış Tigana! :: Kartalhaber.com :: Alıntı: Tuhaf adam
Tigana için şu güne kadar sabırla bekledim. Elindeki kadro, iyi futbol oynamaya çok müsait.
Ama adam tuhaf. Takımın üstüyle, başıyla çok oynuyor. Her hafta bir veya iki tane sürpriz oyuncu yaratıyor. Kendi takımı rahat etsin diye düşünmüyor da zannedersin rakipler rahat etsin istiyor.
Böyle gider mi? Gitmez. Elbet fren yapılır diye düşünüyorum. Freni kim yapacak? O da yan sütunlarda... Kulübeden çık Ali!
BAK benim güzel kardeşim. Sen bu camiada yalnız benim için değil, her Beşiktaşlı için çok önemli bir adamsın. Bu formada büyük emeğin ve terin var. Slogan olmuş nadir futbolculardan birisin. Sen 'ALİ DESİDERO' değil, Gültiken'sin. Futbolcuyu tanıma özürlü Tigana'yla beraber kulübeye çıkıyorsun. Orada ne yapıyorsun? Bana göre hiç.
Futbolculuğundan sonra antrenör oldun. Denizli'nin yanında da mutlak süslenmişsindir. Bu adamı, yanlışlarını görmemen mümkün değil. İçin içini de yiyordur biliyorum.
Hatta görüyorum. Son Kayseri deplasmanına giderken, o her zaman gülen yüzün dönüşte tanınmayacak haldeydi.
"Benim belli mesuliyetlerim var. Takıma karışmak gibi bir lüksüm yok" diyorsan onu bilemem. Ama ben olsam, kulübeye çıkmam.
Bak Ali, yine söylüyorum. Bu adamı yalnız başına bırakırsan, şimdilerde dar sokaklarda gezinen takım, çıkmaz sokağa girer. Sen şimdi diyeceksin ki, "Ahh be Vedat Ağabey. Bunları seninle teke tek konuşsaydık ya..." Ben de sana diyorum ki: "Ne yapayım Ali? Benim de eve ekmek buradan geliyor."
| |
| |