![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
tek yanlış Tigana! :: Kartalhaber.com :: Alıntı:
| ||||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| İlkönce en baştan diyorduk hala diyoruz..Helguera yada Edmilson bu takıma çok iyi olurdu..ama tigana her transferde ısrar ettiği gibi örneğin delgado'da olduğu gibi neden ısrarcı olmadı anlamadım..nede olsa yönetim her dediğini alıyor...bence savunma aslında çok iyi bizim ben teknik hatalardan o kadar gol yediğimizi düşünüyorum..ayrıca İbo konusuna gelince çok şans tanındı yine tanınmalı ama artık o da akıllı olmalı..çok yetenekli aslında ama kendini futbola veremiyor... | ||
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | çok güvendiği runje yle baki gibilerini getrmesinde tekrar..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ara transferde transfer yapmak bizi sadece Türkcell Süper Liginde yararlı olacak.Uefada listeler sezon başında verildiği için uefa maçlarında oynama şansı olmayacak.O yüzden transfer yapılacaksa sezon başında yapılmalıydı.Şimdiden sonra ara transfere bıraktılarsa ben bu takımın uefa daki hedeflerinden kuşku duyarım.Ama şu anda tam anlamıyla takımımızın yanında olmamız lazım bize çok ihtiyacı var herkesin...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | ccanerr dlı arkadaş imzasında çok güzel yazmış HIRSTAN KIRMIZI KART GÖREN FUTBOLCU İSTİYORUM. Bİ İLHAN MANSIZ. Bİ PASCAL NOUMA. biz takımda gerçek BJKli istiyoruz
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Guest
| | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |