![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Ya, artık ben de istiyorum bu herifin gelmesini. Bi halt olmadığı, halen 3. dünya ülkesi takımlarının antrenörü olduğu, İtalya'da öğrendiği bir savunma futbolu temelini takıma monte ederek, en kötü Avrupa takımlarına karşı dahi savunma oynatarak hasbel kader maçlar kazandığını anlasın millet istiyorum. 2 sneden sonra emekli olacak adamları getirsin, adamları satamadan çürüğe çıkartalım istiyorum. Evet, Luce ile Tigana kıyas kabul etmez. Hala futbolu klasik İtalyan savunmasından ibaret gören bir adamın vizyonu, pek Tigana'ya yetişemez. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Tigana da getirsin yaşlı futbolcuları şampiyon olsun kardeşim..Kolej takımı yaratıp tutarsa dahiyim,tutmazsa 5 sene sabrederler mantığıyla gitmekle olmuyor bu işler..Ayrıca senin harika genç yetiştirici hocan paftan bir tane adam çıkarsında oynatsın allah aşkına,hep hava cıva anasını satayım,tigana içn bırak luceden iyi demek luceyle kıyaslamak bile abesle iştigaldir..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... Konu {ThE DieSeL...}} tarafından (27-11-2006 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
gençlere laf geçirmek kolay önemli olan tecrübeli adama laf geçirebilmek kendini sevdirebilmektir. ayrıca defansif anlayış bugün herkesce kabul ören bir sistem. tigana ile luceyi karşılaştırmak hata olur.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #56 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Guest
| ya bide anlamadığım şey savunma oynatıyo falan deniyor da LUCESCU..ya ben mi yanlış hatırlıyorum medyada (görsel ve yazılı basın da) işte LUCE değilmiydi 5 golden sonra rakip takıma saygısından tamam yeter falan diyen ??? ya madem savunma oynatıyor 5 golü nasıl atıyor takımı...ya bide bunlar savunma oynatmayan tiganada buca harici 5 gol atabilmiş mi ??? ben bucayı kaile bile almıyorum yani..5 gol attık diye sevinip havalara uçmadım... | ||
![]() |
![]() | #58 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bir de herkesin ağzına sakız olmuş Luce gençleri önemsemiyor gençleştirmeye karşı diyor. 100.yıldaki kadro şampiyonluk için kurulmuştu ve bu yüzden Luce gibi yönetim de yaşlı ve tecrübeli bir kadro tercih etti. Kaldı ki harcandı diye tabir edilen gençler Sinan kaloğlu, okan koç ve bilimum gençler daha sonraki yıllarda ne beşiktaşta ne de diğer takımlarda dikiş tutturamadı. Demek ki sorun Luce değilmiş. Ayrıca shakhtarın bu seneki kadrosunu incelediğinizde göreceksiniz ki 34 yaşındaki kalecileri dışında en yaşlı futbolcu 28 yaşında. Takımın yaş ortalaması ise 25. Ve Beşiktaşın bu yılki yaş ortalaması da 25.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |