![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunları bilmeyen Beşiktaşlı yok zaten herkes senin kadar zeki rahat ol sen. Biz sabır denen 5 harften oluşan bir kelimeden bahsediyoruz. Bu takımın kadrosu çok iyi bir kadro ama uyum sorunu yaşanıyor. O kadar istatistik meraklısı iseniz lig arası gelen hocaların başarısının istatiğinide çıkarın herkes görsün.. Sizin demenizle hoca gitmez sezon sonu başarısız olursa zaten gider kalmaz. Ama bu Tigana'nın kötü bir hoca olduğunu göstermez. Siz asmaya alışmışsınız ben sizin Beşiktaş'lılığınızdanda şüphe ediyorum, aynı Kazım Kanat gibi...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
+1903, ayrica Tigana'nin gecen senenin 2.nci yarisindaki kadrosuna bir bakin, o takimin en iyi oyunculari Sergen ve Tumer'di ve onlarin haline bir bakin simdi. Ayrica sirf istatistikle olsaydi bu is Riza Calimbay ile gecen sene sampiyon olmustuk, ne de olsa geldigi devre arasinda 2. yariyi sampiyon olarak bitirmemismiydi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
| |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| koçum kişisel tartışmada yoksa kişisel tartışma yaratacak oyrum yazma...sen kimsin benim beşiktaşlılığımı sorguluyorusn...ve konu kitlensin haddini aştı diyorsun burda haddini aşan sen olmuşsun ilk yorumunla..!!!! | ||
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kanrevan bak bu tür yazılar yakışmıyo sana seviyeni koru saygılı ol ben sana saygısızlık yapmadım. Böyle yaparsan hiç arkadaşın kalmaz. Yorumlarına biraz daha dikkat etmeni tavsiye ederim...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| benle gözümlü falan konuşurken düşüneceksin...ben kimseye durduk yerde bişey söylemem...ben seviyemi koruyorum sagısızlık da yapmadım..ben senin fikirlerine de saygısızlık yapmadım..ama sen benim düşüncelerime yaptın ve beşiktaşlılığıma laf uzattın..biz elhamdulillah önce beşiktaşlıyız sonra müslümanız...bukadarını diyeyim..neden bukadar kızdığımı anlarsın... | ||
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |