Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
ALEN MARKARYAN: "bu takımların borçları devlet tarafından sıfırlandı ama yine borç aldı başını gidiyo.gs nin ve fb nin 100 - 150 milyon dolarlık borçları silindi bizim 10 -15 milyon dolar. adnan polat gs nin borçlarının yine sıfırlanacağını söylüyo. madem kimse borcuna sadık değil bırakın beşiktaşta borçlansın ozaman."
alen abinin dediği her lafa sonuna kadar katılıyorum. bu ülke baştan adaletsiz. bizim tek altarnatifimiz herkesi eze eze yenip herkesi hakemleride yenip bir yerlere gelmeliyiz şampiyonluklar kazanmalıyız.
bir abi bana bir olay söyledi ben hatırlamam. bir maçta metin tekin santra vuruşu yapılırken hakem işaret vermesine rağmen başlmıyo hakem niye başlamadığını sorunca hocam kendi yarı sahanıza geçin de başlıyalım demiş. işte aynı manteliteye sahip olmalıyız bizim bizden başka dostumuz yok. |
Metin Tekin'in bu cümlesi Türk Futbolu'nun halini çok iyi özetlemiş.Ne yazık ki Metin Tekin futbolu 12 sene önce bıraktı ama 12 senedir hiçbir şey değişmedi.Hakemler hala karşı yarı sahada.