![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibrahim toraman sag bek degil ama gobekte gecen yil fecci hatalar yapti,bu takimda sag bek ali tandogan yada serdar kurtulus olmali.. Ibrahim akini nezaman ilk 11 de dusunecek tigana acaba merak ediyorum bari nobrenin yaninda forvet olarak oynasin yer yoksa su anda ibo hem bobodan hem gokhandan daha yetenekli bence...ricardinho artik kulubeyi isitsin delgado ondan iyi delgado sakatlaninca oynasin bide burak sag kanat oynasin orda daha faydali forvet oynayamiyo .....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | TİGANA NIN TAKTİĞİ: BEŞİKTAŞA HİÇ BİR ŞEY VERMEYEREK, DALGA GEÇERÇESİNE TAKIM KURMAK ,KÖTÜ OYUNLAR SONUCUNDA YENİLGİ ALMASINI SAĞLAMAK VE BÖYLECENE KENDİNİ KOVDURTARAK MİLYONLARCA EURO LUK TAZMİNATA KONMAKTIR. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
bence haksızsın adam basbas bağırıyo ben gittikten sonra bile beşiktaş taraftarı beni anacak diye ama bu bence geleceğe dönük iyi yatırımlar yapmasından kaynaklanıyor kolay değildir bi adamı yerine oturtmak bence şu anda çok iyi gidiyor hem lige hem avrupada hemen başarı beklemek hata olur ama sonu hayırlı olacak eminim...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |