![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| hoca büyük ihtimal M.Topuz , G.Ünal'ı isticek sanırım 2 yerli dediğine göre...ama Serhatı da aldık gibi bişeyler diyolar bilmiyorum...bence şundan bundan önce kaleci gönderilmeli...yerine sakaryanın kalecisi Martinez en büyük aday diye düşünüyorum...sonra bir defans almalıyız yabancı..tecrübeli ve sağlam bir isim..onun dışında mutlaka kaliteli son vuruşları iyi bir forvet almamız gerekiyor...en başta hoca değişse Lucescu gelse en güzel transfer bu olur... | ||
|
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | su anda besiktasin gundemindeki oyuncular besiktasta oynayan oyunculardan ne ustunlugu var her yil bir suru oyuncu gundeme geliyor bir cogu takima katiliyor ve yine yarisi devre arasi bir kismida sezon sonunda gidiyor alinacaksa adam akilli 1, veya 2 oda lazim olan mevkiye alinmali 1 yabanci defans 1 tanede yine iyi bir yabanci forvet alinmali tabi kleberson satilirsa | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Katılıyorum, orta karar oyuncular bunlar...Serhat,Gökhan vs. Arkadaşlar, bize maç kazandıracak adam lazım. Bunun için para lazım, para yok,transfer yok,oyuncu yok,çile var... Futbol karmaşık değildir, basittir. Top vardır, kale vardır, atarsın içeri biter. Bunu atacak adam olmadıktan sonra, isterse yırtsın kendini, ne fayda... Eskiden Tanju vardı misal, bayılırdım, ceza sahası içinde geleni koyardı içeri. Keza Jardel de öyleydi. Şimdiki oyun düzenine göre, Bobo benzeri, dönüp gidebilen, yeri geldiğinde "daaaaaan" diye şutu çakabilen, tecrübeli bir adam lazım... Sanki Drogba olur gibi ama, Chealsea verir mi?? ![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | destek şart takıma ama hem genç hemde yararı olacak tecrübede olmalı. yine yetiştirmeye alınmamalı
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya ben mi yanlış görüyorum bobo ile carewi mi kıyalıyolar. harbi çok komik nobrenin fenerde yaptığıda ortada ozaman carewden daha iyidir yada gökhan ü. carewden daha iyidir.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
FORZA BOBO!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
allah sonumuzu hayır etsin
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kle ve runje ve nobre gitmeli kaliteli bi defans ve forvet alınmalı
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |