![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | martınez sabri g.zan song wederson arda appiah rico tuncay umıt karan kezman
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben beşiktaşımızın maçlarından başka bi maç seyretmediğim için takım kuramam objektif olmaz. ama ümit karan bizde olsaydı farklı olurdu lig şimdi. sinan engin getiriyordu belkide bize yaptığı en iyi şey o olurdu.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | xxxxxxxxxxxxxxxxxx runje xxxxxxxxxxxxxxx xx toraman xx gökhan zan xx koray xx ibrahim üzülmez xx xxxxxxxxxxxxx serdar xxxx delgado xxxxxxxxxxxxxxxxx xx burak xxxxxxxxxxxxx richardiho xxxxxxxxxxxx ibrahim akin xx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bobo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bence takim ilk günden beri böyle oynasaydi en basarili takim bu olurdu ama yinede bir ezik veya bir cinconlu ismi yazana kadar benim icin en basarili futbolcular bunlar cünküüüüüüüüüüüüüüüüüü BIZ SEVINMEK ICIN SEVMEDIK , HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SIYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH BEYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |