![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| kesinlikle katılıyorum...çubuklu formalarımız bizim en güzel formalar..aslında puma güzel ürünler çıkarıyordu...bu sponsorluk anlaşmasına gelince..mutlaka olsun isterim açıkçası...bir gelir kapısı yani...ve güzel de olur...sponsor olduğu klüpler büyük klüpler bunların arasında adımız geçer... | ||
|
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ooooff içime bir şeyler oluor yahu bu ne güzel haber böyle de inş olur ya ben colaturkayı sevmemiştim bwin olursa avrupadaki tajkımlarla maç yaptığımızda waaaw bunlar bwini reklam yapıo bea falan manyak olur yae hadi başkan gene patlat bombanıda şu stadı 50 bin kişi yap...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sadece bi sponsor koskoca stad yapmaz.....acikcasi ben inanmiorum yani benim bi sirketim´olsa ve ben bi takima sponsor olmak istesem....o takima ancak koyu taraftari olduum icin stad yaparim....yoksa neden yapiimki | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arsenal=Besiktas????? bence hayir... bilgilerime göre stad aslinda fly emirates e ait ve ömür boyu ismi öyle kalicak......tabi arsenal stadi satin almazsa..... ben eger stad bizim olmicaksa hicolmasin daha iyi derim | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
| | |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | stad bizim olacak sdce ismi örneğin bwin inönü stadı olacak ayrıca bu stad öbür boyu Beşiktaş ve bwin ine ait olacak isterse bwin senede 1-2 maç yaptırabilir mesela bwin turnuvası olursa bizim stadta yapılabilir. o şekilde yani | ||
| | |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Dış yatırımcı özellikle bir şirkete yatırım yapıyorsa şirketin sabit gelirlerine ve kaynaklarına bakar. Şimdi bir bakalım :
Allahaşkına bu teklif Türkiyede bir kulube yapılacaksa BEŞİKTAŞ tan başkasına yapılabilirmi? Gelir gerçek, yatırım gerçek, tesisler gerçek, bütçe gerçek, şirket gerçek. Daha ne olacak ki. | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Sirketler yaptiklari stada ismini vermesi dogal avrupada cogu klup bu yolla yapiyor yapmisken ustunu acilir kapali olsun ![]() dusunun 50 bin kisilik stad oluyor inonude sahaya cikacak rakipleri dusunun simdiki hali ile urkuyorlar Konu Adelaar tarafından (08-12-2006 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |