![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobreyi hep savundum ama şu sistemden dolayı goller bulması zor gibi,he bana göre hala çok etkili ve tehlikeli forvet ama kanatlar sıfırçalışınca onun bir esprisi kalmıyor..Devrede siyi bir forvet alınması lazım ama sala nobre gönderilmemeli bir kere türk statüsünde ve her zaman işimize yarar..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #124 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bunu haftalardir söylüyorum.. bu takimda gökhan ünal ve yabanci bir forvet olmali.. bobo ya da nobre yedekleri olacak ve gökhan gülec kiralanacak bobo da duruma göre kiralanabilir (bir yil ve hedefleri olan bir takima)
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu sistemde nobre atar ama kanatların ve riconun çok iyi çalışması lazım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fenerde kezmanla deivid 5in altında gol atmışlar ama en çok gol atan takım. Onlarda Alex var Tuncay var gol yükünü sırtlıyor biz bu sisteme biraz geç geçtik ve sakatlıklar da oldu. Gol sıkıntımız ikinci yarı kalmaz Rico,Delgado,Burak,İbrahim Akın ve Ali Tandoğan çok büyük katkılar yapacaklardır bu sistemde. Nobre'nin yerine Bobo tercih edilmeli bana göre ama Nobre'nin de gol dışında ekstra katkıları var rakip savunmanın yıpratılması hususunda bunları göz ardı etmemek gerekir. Sonuç itibariyle forvet hattına transfere gerek yok bence şu aşamada bizim esas transfer yapmamız gereken bölgeler kilit noktalar: Defansa iyi bir yabancı stoper ve Klebersonun yerine Giunti,Appiah gibi hem mücadeleci hem de teknik bir oyuncu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | umarım tiganadan utanmışsındır.......
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |