![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
inadina tigana inadina runje...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | detek verelim tigana bu sene yollanmassa seneye kesinlikle kalmalı ama körü körüne arkasında durucaz diye birşey yok runje-baki-m.sedef-serdar k. bu takımın oyuncusu değil kimi yetersiz kimi tecrübesiz kiminin kapasitesi bukadar.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
uefa da isimiz zor bu gidisle.. Tiganayi alt yapinin basina gecirsek nasil olur tabi emekli olduktan sonra.. hani besiktas son duragim demisti ya o bakimdan söylüyorum.. orda genclerle ugrassin dursun.. Gencler uefa sampiyonlugu bekleyen olmaz nasilsa.. dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | katılıyorum burak sana
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | sabır sabır nereye kadr,hep sabreden biz oluyoruz..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | takımdan ilişikleri kesilene kadar arkalarındayım diyecek bu çok çok çok normal ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne desteği başkan ya. gönder gitsin bunları. sabrımız kalmadı.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | basarı için istikrar sart,istikrar içinde sonuna kadar destek vermek gerekiyor. geçen 3 senede gönder yenisini getir mantıgıyla çok gerilere gittiğimizin farkındayız sanıyorum. bu sezon yeni bi baslangıc oldu ve gecen senelere kalem çekip yeni bi sayfa açtık. başarı için destek verelim,bırakalım homurdanmaları!! zaten başarısılıkta herkesin gitcegi yer bellidir. sizin taa buralardan beri asıp kesmenize gerek yok. taraftar olarak üzerimize düşen takıma sonuna kadar destek olmaktır. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |