![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| | ||
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en son geçen sene 5 atmıştık galiba uefa elemesinde bir takıma | ||
![]() |
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
. . . Bu Aksamdan Beri Bunu Anlatmaya Çalışıyorum... Buca Nedir Yaaaaa 5 Atmazsan Zaten O Formayı Giydiginden Utan....
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İNADINA BAKİ İNADINA RUNJE İNADINA TİGANA.................
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 2 - Sakat futbolcular planlarımı alt üst etti. Kleberson, Koray ve Delgado'da problemler çıkmasaydı çok iyi oynayan bir takım izleyecektiniz. Kleberson, Koray ve Delgado olsaydı Tottenham'a yenilmezdik. Bazı konularda hakkı var hocanın mesela sakatlıklar olmasa daha ii olurduk ayrıca gerçekten de bazı futbolculardan istediğimizi alamıyoruz.Örn. RİCarDinho - Burak ta da son maçlarda eskiye göre düşüş var..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Son olarak Tigana'nın Sergen ve Ahmed Hassan'ı göndermesinin nedeni olarak,kendini ön plana çıkarmak istiyor demişsin.Bence çok saçma ve dayanağı olmayan belden aşağı bir komplo planı bu.Tigana takımdaki yetenekli oyuncuları nedensiz gönderip,kendi başarısını niye engellesin ki?Sadece Tigana'nın taktik anlayışına uymadığı için bence göndermiştir.O yüzden bu tip yorumları bırakalım bence.Sonuçta yerlerine gelen adamlarda , Ricardinho ve Delgado...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya bu ülkede bir teknik direktör hata yaptım dese,anında medya tepesine biner.O iki kelimesini kırk yıl başına kakar kardeşim.Ki adam ben ben hatalıyım dese ne olacak?Beşiktaş'ın puan kaybettiği maçları geri mi verecekler?Medyanın tuzağı bu Tigana da düşmüyor iyi yapıyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |