![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Eğer beni kovarlarsa ve sonrasında Beşiktaş şampiyon olursa en mutlusu ben olurum. Şampiyonlukta tuzum olduğunu düşünüp mutlu olurum. Ben kendim için değil kulüp için çalışıyorum. İyiliğini düşünürüm. Antrenörler, oyuncular geçicidir. gel de INADINA TIGANA deme simdi ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan Konu sonatcan tarafından (13-12-2006 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tuncay kimki bizim gelecek vaad eden adamımızı onla kıyaslamaya çalıştırıyolar,ilahmıymış tuncay..Eğer şunun kadar yada şundan daha iyi olacak diyosa avrupadaki önemli oyuncuları hedef göstersin,yani en düşünürsünüz bilmemde burak tuncaydan iyi olacak lafı çok itici ve kötü bir laf bence..Konuya gelince durmadan düşüşte ve kendine olan güveninide kaybedecek yakında,valla psikolog hocamız biraz terapi versin yoksa bu çocukda bitecek..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah iyi olur cünkü herseyden önce besiktas taraftari.. parayi degil besiktasi tercih etti transfer döneminde.. Bu bakimdan sizleri sevdigim kadar severim buraki cünkü bizden, icimizden biri o.. ama biraz olgunlasmasi lazim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | inş burak en kısa sürede kendine gelir,böle giderse kendi zararlı çıkar...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |