![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haklısın kardeş abartıya gerek yok buradaki herkes beşiktaşın menfaatini düşünüyor elbette yapıcı olursak hepimiz için iyi olur | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'ın hocası olunca dokunulmazlık mı oluyo ? ![]() ![]()
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben kimseyi elestirmiyorum, inadina tiganayida biraktim, cünkü savasacak birsey görmüyorum, arkadaslar umudumu kaybettim ben...tigana gitsin gitmesin banane...niye mi kaybetdim??? mactan sonraki kavgalari gördügümde, gol atamayan o berbat besiktasli oyunculari gördügümde...umutsuzum bitti, bunlari yazarken icim aciyor, ama napim, bu takim sampiyonluga giden bir takima benziyormu???bakalim gelecek haftalar ne olacak, chaos geliyormus gibi geliyor, ve cok üzülüyorum, ins ben yanlis düsünüyorumdur!!!ooff off yeter artik, pascali, ilhanli, sergenli bir takim görmek istiyorum, basari görmek istiyorum....bitkim usandim....son kez söylüyroum: sampion besiktasim ne istersen iste benden, istersen donatalim dört bir yani bayraklarla, istersen cinlatalim sokaklari sarkilarla, istersen eglenelim davullarla surnallarla.................
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| kusurabakma fikrine saygım var ama çok saçma bir yorum gibi geldi bu bana...ne demek git denmez...kötü olan , BJK ye yakışmadığını düşündüğüm ve BJK ye faydasından çok zararı dokunan birine git de derim..zamanında çağdaş altana , youlaya olduğu gibi..unutma onlarda BJK futbolcusuydu... | ||
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | o futbolcular (isimlerini bile yazmıyorum dikkat edersen) nasıl bi kararkterde olduklasrını gösterdiler zaten. onlar o asil formayı giymeyi bile haketmemişlerdi. ben isimleri BJK'nin üstünde tuttugum bi yorumumu hatırlamıyorum .!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |