![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ruh yok ruhhh fener maçını bekliyorum nedense bi o maçalrda çıkıyo o ruıhh ozamanda düşünüyo istedigin zaman oynuyosan istemedigin zamanda oynamıyosan aldugınız paralar haram ossun..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya luce ne diyecek tigananın nasıl saçmalıklar yaptığını cümle alem biliyo. sistem aynı 4-3-1-2 ibarahim a. yine yedek bahane yine hazır çok eksik futbolcumuz var
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sacma haber adam kendi takiminin taktigi ile ugrasiyordur, besiktasin nesini biliyorki taktik versin aradan 3 sene gecmis onun gideli bu takimdan...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tabii ya lucescu işi gücü bıraktı başitşaın bu günkü oyun yapısını falan inceliyor. Adam gideli 3 yıl oldu ne aldığı oyuncular ne yardımcıları kaldı neyin taktiğini veriyor.
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yalan haber | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar artık yıllardır bu yalan haberlerden o kadar çok sıkıldımki. Her sezon Avrupa kupası maçları öncesi bu haberler çıkar. Yaa geçen hafta koskoca Sabah gazetesinde Tottenhamın Beşiktaş hakkında bilgiyi Ferdinanddan aldığı yazıyodu, çüş dedim ya. Ulan Ferdinand Beşiktaşta 20 sene evvel oynadı, ne bilir şu anki Beşiktaş hakkında. Onu bırakın Lucescu ne bilir? Onun döneminden bir İbrahim Üzülmez var şu anki takımda. Yani adam işi gücü bırakıp bizi Dinamo teknik direktörüne anlatacak. Adam zaten kendisi kaç kere gelip seyretmiştir bizi. Bu kafayla gittiğimiz sürece zaten bir arpa boyu yol alamıyoruz. Bunu yazan muhabire açıp sormak lazım kardeşim niye uyduruyosun diye. Ama kalem elinde ne isterse yazıyo. Ferdinandda yazar Lucescuda. 1986 yılında oyanayan Ferdinand tüyo verecek. Tahmin ediyorum bu haberi yapan arkadaş o yıllarda 5-6 yaşındaydı, acaba kendisi hatırlıyomu Ferdinandı? | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bütün forum tigana'nın bütün hatalarını ezbrldk...bahanesi var..eksikler,sakatlar..luce ona yrdım etse nolck-etmese nolck..evinde 12/12 ypn bi takım için pek umtlu dilim..anca ufuk carsı'nın dedigi gibi fb ve gs mclrında takımda ayrı bı ruh oluyo
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |