![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben 5 gencin yanına bir tecrübeli koymaktansa her sene 5 tecrübelinin yanına bir genç koyarım,o da yeter bize,böyle bekle dur şimdi gençler tecrübelensin de beşiktaşım şampiyon olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| doğru olanda bu zaten...ya uzun yıllar takıma hizmet edecekler bi hazır olsunlar diyorlarda yok böyle bişe niye kimse anlamıyor...hem bi Tugay'a bakın adamlar 40 yaşına kadar bizde oyna diyolar...ve Tugayda açıkçası şuan mükemmel....yani birde şu var ki ilk 11 de gençlerdne kurulur sorun değil..onları sahaya atp hadi pişin tecrübe kazanın demek çok yanlış..birçoğu harcanır gider...yani arkadaşım senin dediğin gibi yapılırsa tecrübeli isimlerden bişeyler kaparlar , saha içindeki hataları çok da göze batmaz...bu gün 2 genç oynarsa yarın 3 ondan sonra 4 sonra 5...yani gençler bu şekilde yani düzgün bir şekilde tecrübe kazana kazana pişerler.... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Istikrar 2. lig bizi bekliyor HELAL OLSUN... Bi Biskrem versem gidermisin Tigana Ulan Bitte git artik yeter Finito...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (24-12-2006 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | i hadi bakalım inş sizin dediğiniz olur da şampiyon oluruz ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hepimizin isteği tabiki de aynı,beşiktaşımızı şampiyon görmek,birbirimizin yorumlarına saygı duyduktan sonra sorun yok zaten..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |