![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş burda tigana deil başka biri de olsaydı bunu savunacaktım sorun tigananın olup olmaması değil benim sorunum her sene tam takım oturacaken pat yeni birinin gelmesi hayda sil baştan yine başladığımız yere onun için tigananın kalmasını istiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen ferro ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayni düsüncedeyiz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sana sonuna kadar katılıyorum takım yeniden kuruldu ve çok zor dönemlerden geçti ama bu kadar etkisiz futbol yoktu. lucede kafasında belli bir sistem ile gelmişti 4 lü savunma istiyordu ama olmadı 3 lü ye döndü hemde 2 3 hazırlık maçında ama tigana 14 hafta aynı adamlar aynı sistemde inat etti.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bunun üzerine riconun geç gelmesini eklersek sistem ve iskelet oturması beklenemezdi yine söylüyorum vbir daa söyleyeyim tigana ahmet mehmet luce veya başka biri değil benim sorunum 3 senedir yapılan hatalar kaybettiğimiz 3 senenin telafisini kim verecek ilhan kardeşim ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | benim beşiktaşta o formaya layık gördüğüm oyucu çok az. gökhan z. deli ibrahim t. serdar k. koray ibrahim akın delgado rico burak ali t. gökhan g. fahri serdar özkan bunlar 25 kişilik kadroda yer alır. nobre türk statüsünde olduğu için onuda ekleyebiliriz. toplam 15 tane 4 de yabancı olucak 19. beşiktaş gökhan ü. kaçırmamalı...
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |