![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Guest
| Alıntı:
Tigana zaten M,Doğan'ı , Ali Güneş'i oyuna sokmuyordu şimdi bunları bi geçelim...diğerlerine gelince koray , kleberson ve zan omuz sakatlıkları yaşadılar...söylediğim gibi The-Diesel bunun açıklamasını yazmıştı...sakat dediğiniz burak çıktı oyununu oynadı...futbolcuların bacaklarına iki sızı girse alıştılar artık tiribüne iyi görünmek için sakatım ama çıkıp mücadele edecem bu takımı yalnız bırakamam demeye...ayrıca Lucescu'nun da pek bi alternatifi yoktu..o kafasında bir sistemle geldi ve aldıkları oyuncuları bu sisteme göre aldı..başarılı da oldu.... | |||
![]() |
|
![]() | #43 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
yarım sezon önceden takımı devraldı takımı gördü dünya kadar tranfer yaptı ama hiçbirinden verim alınamıyo.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. Konu KEREM tarafından (24-12-2006 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | lucescu da TÜRKİYE de iki sene çalıştı şampiyonluk gördü, takımları ve ülkeyi tanıdı. 3. senesinde bize geldi. hangisi daha fazla, yarım sezon mu, 3 sene mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
ayrıca 2.sene gs. yi şampiyon yaptı. kimlerle olduğu zaten biliyosundur.
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #48 | |||
sanırım dediğin sağ perez di
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayır perez değil.inanılmaz hızlı bi çocuk vardı rizedede oynadı hatırladığım kadarıyla yabancı.cordobayı yonetim aldı.mondragon u istedi lucescu
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | cordobayı da luce onayladı ama tigana gibi ben istemdim falan demedi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |